Personal

Monica

Ägare. Kommer från Mo i Rana i Nordnorge. Hanterar allehanda grupper med bravur och är expert på gruppresor till Bryssel och Europaparlamentet. Samtals-partner när det gäller Incoming/DMC. Har bott i USA. Kan hela världens trebokstavskoder och har en förkärlek för Asien.

Ulrica

Ägare. Driven Borlängebördig Destinationsvetare. Utbildad inom Turism- och Resandevetenskap. Kan Sveriges mötesanläggningar och hotell utan och innan. Kunnig inom mötesprojektering, kommunikation, produktion och Incoming/DMC. Har bott i USA och England. Dyrkar New York.

Peter

Gästrikekille med rötterna i Kungsgården. Har nu hittat hem igen efter sju år i miljonstaden Kyoto, Japan, där utländska grupper har tagits emot med största omsorg och blivit professionellt guidade i Japansk kultur och livsstil. Hyllar det japanska köket och älskar sushi.

Jennifer

Reseproducentutbildad snowboardentusiast från Järbo i Gästrikland. Problemlösande fingerfärdig superadmin som hanterar administrationen bakom kulisserna med glans. Vandrar gärna över stockar och stenar. Svag för fjälltoppar i Trysil och sockertoppsberg i Yangshuo.

Thomas

Idrottsintresserad resebyråräv från Skutskär. Mångårig erfarenhet inom resebranschen. TRAC-utbildad i Uppsala. Har arbetat både med privat- och affärsresor på flera resebyråer runt om i landet. Brynäs-fantast som gärna ser på hemmamatcher på Gavlerinken. Besöker gärna storstäder i Europa.

Anette

Naturintresserad orienterare från Årsunda. Sköter företagets löpande ekonomiarbete. Debet, kredit, rapporteringar, statistik och avstämningar hör till vardagen. Tar gärna en tur med husvagnen och beundrar allt som Sverige har att erbjuda.

Kenneth

IT-entusiast som manövrerar företagets tekniska lösningar med största skicklighet. Ansvarig för företagets anmälnings-hanteringssystem Trippus Event Solutions. Kommer ursprungligen från Norge. Gillar Italien i allmänhet och Rom i synnerhet.