Personal

Monica

Ägare. Kommer från Mo i Rana i Nordnorge. Hanterar allehanda grupper med bravur och är expert på gruppresor till Bryssel och Europaparlamentet. Samtals-partner när det gäller Incoming/ DMC. Har bott i USA. Kan hela världens trebokstavskoder och har en förkärlek för Asien.

Ulrica

Ägare. Driven Borlängebördig Destinationsvetare. Utbildad inom Turism- och Resandevetenskap. Kan Sveriges mötesanläggningar och hotell utan och innan. Kunnig inom mötesprojektering, kommunikation, produktion och Incoming/DMC. Har bott i USA och England. Dyrkar New York.

Jennifer

Reseproducentutbildad snowboardentusiast från Järbo i Gästrikland. Problemlösande fingerfärdig superadmin som hanterar administrationen bakom kulisserna med glans. Vandrar gärna över stockar och stenar. Svag för fjälltoppar i Trysil och sockertoppsberg i Yangshuo.

Anette

Naturintresserad orienterare från Årsunda. Sköter företagets löpande ekonomiarbete. Debet, kredit, rapporteringar, statistik och avstämningar hör till vardagen. Tar gärna en tur med husvagnen och beundrar allt som Sverige har att erbjuda.

Kenneth

IT-entusiast som manövrerar företagets tekniska lösningar med största skicklighet. Ansvarig för företagets anmälnings-hanteringssystem Trippus Event Solutions. Kommer ursprungligen från Norge. Gillar Italien i allmänhet och Rom i synnerhet.