NYHETSBREV

Resekompani AB söker projektledare/möteskoordinator med resebyråerfarenhet

Vill du bli en del av vårt team?

Resekompani AB är en fullservicebyrå för affärs-, grupp- och konferenskunder. Stora och små möten är vår absoluta spjutspets. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder. Det personliga och individuella genomsyrar hela vår verksamhet. Engagemang, servicekänsla samt förmåga att samarbeta är viktiga egenskaper för oss och våra kunder, varpå vi kommer att utgå mycket från personliga egenskaper vid tillsättandet av denna tjänst.

Vi söker nu en projektledare/möteskoordinator med resebyråerfarenhet.
Du som söker bör har erfarenhet från arbete med möteshantering, projektledning, projekteringar, upphandlingar, ekonomi- och budgetarbete, eller några av dessa kompetenser.

När det gäller möteshantering arbetar vi i första hand med Trippus Event Solutions. Erfarenhet från Trippus eller andra webbaserade anmälnings- och deltagarhanteringssystem är meriterande.

Att du har erfarenhet och kunskaper i Amadeus, Linkonline samt bokning via Internet är något vi utgår ifrån. Sökanden ska utöver det besitta kunskaper i Officepaketet samt hantera svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.
En av våra stora utmaningar är intensiva toppar under högsäsongen (vår och höst). Den vi söker ska därför vara väldigt stresstålig för att obehindrat kunna hantera årets hektiska ”peak-perioder”. IATA-kompetens, en TRAC-utbildning i grunden samt kunskaper inom ekonomisystemet Antares ser vi som meriterande.

Frågor kring denna tjänst besvaras endast via e-post till e-postadressen nedan.
Välkommen med din ansökan, inklusive löneanspråk, senast 31 Juli. Tjänsten planeras att tillsättas 1 november eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Skicka dina ansökningshandlingar till: rekrytering@resekompani.se 

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Resekompani gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.